Skip to main content

As it is in heaven

In de film ‘As it is in heaven’ gaat een dirigent terug naar zijn geboortedorp, waar hij het kerkkoor onder zijn hoede neemt. Hij laat de mensen kennis maken met de ruimte buiten hun comfort-zone en inspireert ze om de weg naar hun hart te openen. De bestaande structuren in het dorp ontdooien en de bewoners bevrijden zich van oude patronen. Ze maken nieuwe keuzes om hun leven met meer vrijheid vorm te geven.

Deze workshops gaan over het verlangen naar vrijheid – en de weg er naar toe. Over het loslaten van spanningen in je lijf en in je leven. Je wordt uitgenodigd om meer in contact te komen met je gevoel en je leert letterlijk en figuurlijk om meer ruimte in te nemen door jouw stem te laten horen. Je komt beter in je vel te zitten en gaat meer in je lijf wonen.

In de basis-workshop komen diverse vormen van stembevrijding aan bod, we zullen geluid maken, zingen – bewegen – luisteren – met ruimte voor plezier en geraaktheid, maar ook niet te serieus! We zingen samen en je zingt ook alleen – om jouw unieke stem te laten horen en jouw hart vrij te maken. Naast een breed repertoire aan liedjes maak je ook regelmatig klank om je gevoel te uiten.
In een veilige omgeving zijn er speelse oefeningen en uitdagingen; een groot welkom voor verlangen, weerstand en leerervaringen.

Je hoeft als deelnemer niet te kunnen zingen. Nieuwsgierigheid naar jezelf, de wens en bereidheid om je te uiten zijn voldoende om deel te nemen. In de workshop is Uulaja Bloemendaal de assistente.
Aanmelding kan via info@joshaase.nl.
Na aanmelding volgt een korte telefonische intake

Data voor basis-workshop:

Apeldoorn: Kobalt Piano’s, Asselsestraat 167,
vrijdagavond 1, 8, 15 en 22 maart 2024 – van 19.15 tot 21.45 uur.
Aantal deelnemers: maximaal 12. Kosten € 135,- voor 4 avonden van 2 1/2 uur.

Zutphen: Therapiestudio Meijers, Groenesteeg 1,
zondagavond 17 en 24 maart, 7 en 14 april 2024 – van 19.15 tot 21.45 uur.
Aantal deelnemers: maximaal 12. Kosten € 135,- voor 4 avonden van 2 1/2 uur.

wil je op de hoogte blijven van de toekomstige agenda, mail dit even, dan kom je op de mailing-lijst