As it is in heaven

In de film ‘As it is in heaven’ gaat een dirigent terug naar zijn geboortedorp, waar hij het kerkkoor onder zijn hoede neemt. Hij laat de mensen kennis maken met de ruimte buiten hun comfort-zone en inspireert ze om de weg naar hun hart te openen. De bestaande structuren in het dorp ontdooien en de bewoners bevrijden zich van oude patronen. Ze maken nieuwe keuzes om hun leven met meer vrijheid vorm te geven.

Deze workshops gaan over het verlangen naar vrijheid – en de weg er naar toe. Over het loslaten van spanningen in je lijf en in je leven. Je wordt uitgenodigd om meer in contact te komen met je gevoel en je leert letterlijk en figuurlijk om meer ruimte in te nemen door jouw stem te laten horen.

Er komen diverse vormen van stembevrijding aan bod, we zullen geluid maken, zingen – bewegen – luisteren – met ruimte voor plezier en geraaktheid, maar ook niet te serieus! We zingen samen en je zingt ook alleen – om jouw unieke stem te laten horen en jouw hart vrij te maken. Naast een breed repertoire aan liedjes maak je ook regelmatig klank om je gevoel te uiten.
In een veilige omgeving zijn er speelse oefeningen en uitdagingen; een groot welkom voor verlangen, weerstand en leerervaringen.

Je hoeft als deelnemer niet te kunnen zingen. Nieuwsgierigheid naar jezelf, de wens en bereidheid om je te uiten zijn voldoende om deel te nemen.
Aanmelding kan via info@joshaase.nl.
Na aanmelding volgt een korte telefonische intake

Met betrekking tot Corona dienen deelnemers gevaccineerd, genezen of getest te zijn – met de hoop dat deze regel zo snel mogelijk kan komen te vervallen. En ja, deze regel brengt (een aantal) mensen in de kramp.

 

Data voor basis-workshop:

Apeldoorn: Kobalt Piano’s, Asselsestraat 167
vrijdagavond 24 sept, 1, 8 en 15 okt – van 19.30 tot 22.00 uur
vrijdagavond 26 nov, 3, 10 en 17 dec – van 19.30 tot 22.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12. Kosten € 120,- voor 4 avonden van 2 1/2 uur.

Amersfoort: Danswerkplaats, Oude Fabrieksstraat 20
zondagmorgen 19 en 26 sept, 3 en 10 okt – van 9.30 tot 12.30
Aantal deelnemers: maximaal 14. Kosten € 140,- voor 4 ochtenden van 3 uur.

Zutphen: Therapiestudio Meijers, Groenesteeg 1
dinsdagavond 21 en 28  sept, 5 en 12 okt – van 19.30 tot 22.00 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12. Kosten € 120,- voor 4 avonden van 2 1/2 uur.

wil je op de hoogte blijven van de toekomstige agenda, mail dit even, dan kom je op de mailing-lijst