Vervolg Pro

Een workshop voor – en over jou – in relatie tot de wereld om je heen.

Bij je persoonlijke groei en uitdijend bewustzijn krijg je meer en meer te maken met het (on)bewuste veld van de ander. Wat is van jou, wat is van de ander?

Hoe ga je hier gezond mee om? Wat pak je op, wat raakt je? Wat moet en kun je ermee?

Een glazen stolp om je heen zetten om te ontkomen aan de vele en intense indrukken werkt voor korte duur; het wordt benauwd om je heen en je uitzicht wordt beperkt doordat de stolp beslaat.

In deze workshop ga je leren om (nog) meer te aarden – en de aarde te gebruiken als gezonde afvoer voor alle indrukken die jij hebt.

Het vrij maken van de weg naar de aarde doe je door elke ervaring ten volle toe te laten, te ademen en klank te geven aan die ervaring. Dit geeft steeds meer ruimte en bevrijding. Dit proces is jouw persoonlijk heling- en heeft een helend effect op de wereld om jou heen.

De werkvormen van deze workshop bestaan uit het alleen -en samen maken van klanken, liedjes zingen, lichaamswerk en meditatie – uiteraard met de bekende diepgang en humor.

Het programma wordt afgestemd op de thema’s die door de deelnemers worden ingebracht. Tijdens de workshop is er ruimte voor ‘een kijkje in de keuken’. De groepsdynamiek en jouw ervaringen hiermee kun je inbrengen om helderheid te krijgen over jouw stuk hierin.

Deelname aan deze workshop kan als je een basis-zangworkshop en het vervolg ‘As it is in heaven’ gevolgd hebt.