Rebalancing

Rebalancing is een vorm van lichaamswerk, vergelijkbaar met massage – maar dan langzamer, dieper, met aandacht en bewustzijn. Je wordt op diverse plekken van je lichaam aangeraakt. Niet alleen je fysieke lichaam – maar je hele wezen wordt aangeraakt.

Je wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn en zonder oordeel te voelen en te ervaren, hierdoor kunnen spieren en weefsels ontspannen.
Gaandeweg ga jij je lijf steeds meer bewonen; je komt thuis in je lichaam en gaat de kachel laten branden. Je wordt niet meer overspoeld door je gevoelens, je leert ze ervaren. Je luistert naar de signalen die je lichaam geeft en handelt ernaar.

Veel mensen komen voor een of meer sessies vanwege fysieke klachten. Rebalancing ‘poetst geen pijn weg’. Er wordt bewustzijn gebracht in het lichaam. Meestal heeft dit een gunstig effect op de klachten.

In principe vindt de aanraking plaats op de blote huid. Grenzen worden gerespecteerd en niet overschreden, als dit voor jou betekent dat je met kleding aan behandeld wilt worden, dan is dit mogelijk. Gaandeweg ontdek je wellicht de ruimte om je grenzen te verleggen.

Ter kennismaking is het mogelijk om een verkorte Rebalacing-sessie te ontvangen.